Diferențele Între Tai Chi și Yoga Practică

Niciodată nu am practicat Yoga. Întotdeauna am rămas cu practica Tai Chi. Cu toate acestea, sunt curios cum cele două sunt legate. Ambele sunt similare în oferindu-vă flexibilitate și echilibru, deși în forme și poziții diferite. Să aruncăm o privire.

Yoga provine din India și a fost folosit pentru fizică, mentală, spirituală și de sănătate. Cu toate acestea, Tai Chi practică provine din China și este lent în mișcare de arte marțiale, care se concentrează pe modul în care corpul și mintea să lucreze împreună.

Ambele discipline ajuta o face față stresului prin obținerea într-un spațiu liniștit (mental) pentru pace a mintii. Cu această pace a minții și sunt atingerea unui echilibru. Echilibru, în sensul că sunt întotdeauna de gândire, de lucru, și se deplasează cu ușurință.

Aceste exerciții se folosesc tehnici de respirație profundă să vă păstrați calmul înainte de a se muta în diferite poziții. Și, veți avea rezervor de energie construite pentru a realiza sarcinile de zi cu zi.

Dacă sunteți scopul este de a avea mai multă energie.

Tai ChiPractica Yoga vă ajută să vă eliberați de ceea ce se numește „Chakre” care eliberează centre de energie în corpul dumneavoastră și de a ajuta scuti de stres. Mai mult vă țineți-o postura mai mult energia este eliberată. În timp ce cu Tai Chi practică sunteți în mișcare circulară de arte marțiale forma cauzatoare de energie pentru a muta în corpul dumneavoastră. Această energie poate fi simțit atunci când sunteți în mișcare și este numit „Chi” Ambele forme pot ajuta la construirea de energie de rezervă.

Mișcările fizice de ambele exerciții sunt un pic diferite, dar încă vă dau o mai mare flexibilitate, coordonare si echilibru. De exemplu, Yoga poziții sunt bazate pe picioare sau așezat. Și, ținând corpului în diferite poziții. Acum, mișcările în Tai Chi practică sunt lente mișcări de arte marțiale în timp ce în picioare. Greutate este plasat pe picioare, care ajuta la ghid, mișcarea și brațele a avut loc într-un mod circular.

Vreau să menționez faptul că o diferență majoră între Tai Chi și Yoga practică și care este aspectul spiritual. Yoga originile în India s-au practicat pentru unind mintea, corpul și spiritul. Cu toate acestea, în aceste zile, practica Yoga este mai mult pentru ameliorarea stresului, fără o mulțime de conștientizare spirituală. În contrast, Tai Chi practică este în primul rând pentru fizică și mentală de conștientizare. Nu e chiar un exercițiu spiritual. Pot spune chiar acum, eu sunt de învățare de QiGong, care este un meditative formă pentru a adăuga la practica mea. Deci, eu pot obține aspectul spiritual. Lucrați Mai Inteligent http://energiadefitness.info/

Eu personal bucura de practica Tai Chi. Este o provocare uneori. Și, m-am găsit o de peste si peste-o poziție pentru a obține dreptul. Dar, eu cred că orice ai alege, asigurați-vă că vă place să o faci. Veți obține pe deplin de beneficiile de exercitii. Și, nu renunța dacă aveți unele dificultăți. Mai încearcă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *